Alexa om je ringvinger, de Amazon Echo Loop

Amazon Echo Loop

Het laatste, maar zeer opvallende, echo product dat Amazon presenteert is de Loop. Het is feitelijk een ring met Amazon Alexa erin. Een compleet nieuwe categorie wearables.

De Amazon Echo Loop lijkt het kleinste apparaat met Alexa tot nu toe. Het is letterlijk een ring voor om je vinger. Deze bevat twee kleine microfoons om jouw stem goed op te vangen ten opzichte van achtergrondgeluiden. Een mini far field microfoon dus. Daarnaast zit er een kleine speaker in en een trilmotor voor notificaties. Het is mogelijk om via de ring telefoongesprekken te voeren.

Amazon Echo Loop

De bovenkant van de ring is ook een actieknop. Druk je deze lang in, kun je Google Assistant of Siri raadplegen. Hiermee laat Amazon een relatief open instelling zien omdat het de keuze geeft welke assistent je zou willen gebruiken.

Beschikbaarheid

De Amazon Echo Loop gaat $129,99 kosten. De Amazon Echo Loop is alleen op uitnodiging verkrijgbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Amazon Echo Loop
Arjan Olsder

Arjan Olsder