In China is de Umidigi X gelanceerd. Een smartphone waarbij de fabrikant al weken extreem haar best doet deze te lekken. Bijna alles werd in zogenaamde leads door het eigen persteam uitgezonden naar redacties wereldwijd 😉

Voor nog geen $180 koop je met de Umidigi X een stock Android 9 smartphone. Deze heeft een vingerafdrukscanner onder het display zitten. Het display zelf meet 6.35 inch en heeft een waterdruppelvormige inkeping voor de selfiecamera.

Umidigi X

De selfiecamera heeft een resolutie van 16 megapixels. Achterop het toestel zit een triple-camera. Een 48 megapixel main camera met een 5 megapixel diepte camera ter ondersteuning. Ook krijg je een 8 megapixel ultragroothoek camera.

Het toestel draait op de MediaTek Helio P60 chipset in combinatie met 4GB werkgeheugen. Je krijgt een royale 128GB opslagruimte op de smartphone. Opladen doe je met de meegeleverde, vlotte 18 Watt lader.

Umidigi-X-Triple-AI-Camera

De Umidigi X is nu te importeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.