Umidigi X brengt een hoop luxe voor weinig

In China is de Umidigi X gelanceerd. Een smartphone waarbij de fabrikant al weken extreem haar best doet deze te lekken. Bijna alles werd in zogenaamde leads door het eigen persteam uitgezonden naar redacties wereldwijd 😉

Voor nog geen $180 koop je met de Umidigi X een stock Android 9 smartphone. Deze heeft een vingerafdrukscanner onder het display zitten. Het display zelf meet 6.35 inch en heeft een waterdruppelvormige inkeping voor de selfiecamera.

Umidigi X

De selfiecamera heeft een resolutie van 16 megapixels. Achterop het toestel zit een triple-camera. Een 48 megapixel main camera met een 5 megapixel diepte camera ter ondersteuning. Ook krijg je een 8 megapixel ultragroothoek camera.

Het toestel draait op de MediaTek Helio P60 chipset in combinatie met 4GB werkgeheugen. Je krijgt een royale 128GB opslagruimte op de smartphone. Opladen doe je met de meegeleverde, vlotte 18 Watt lader.

Umidigi-X-Triple-AI-Camera

De Umidigi X is nu te importeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram