Samsung Galaxy Note10, nog groter

Samsung Galaxy Note10 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Samsung onthulde gisteravond haar twee nieuwste vlaggenschip smartphones. De Samsung Galaxy Note10 en de Note10+ moeten de markt gaan veroveren. Daarbij krijgt het plus model een nog groter display.

Groot, Groter, Grootsts

De Samsung Galaxy Note series staat al jaren bekend om haar enorme displays, en de ondersteuning van de S-Pen. Die S-Pen is een hulpmiddel waar menig creatieve gebruiker verslaafd aan is geraakt.

Qua display design is Samsung opnieuw voor groter gegaan. Hoewel de Galaxy Note10, net als de 9-serie, een 6,3 inch display meekrijgt, krijgt de Samsung Galaxy Note10+ een display van 6,8 inch. Toch is de nieuwe Note10 kleiner dan de Note9. Samsung heeft de randen rondom het display verder weten te versmallen. Aan de randen buigt het glas af. Bovendien zit de selfie camera nu in een gaatje, in het midden van het display. Ook dit gaatje zou kleiner zijn geworden.

Samsung Galaxy Note10

Samsung gebruikt opnieuw AMOLED displays voor deze smartphones. De displays bieden ondersteuning voor HDR10.

Geen audio aansluiting meer

De Samsung Galaxy Note10 series, is ook de eerste in de Note series waar de audio aansluiting is geschrapt. Tot en met de Note9 hield Samsung vast aan de aansluiting. Nu moeten gebruikers Bluetooth gebruiken, of een verloopkabel.

Triple-Camera

Achterop de Samsung Galaxy Note10 Series, zit een triple camera. Als gebruiker, krijg je een groothoeklens, een standaard lens en een telezoom. Het gaat hierbij om dezelfde camera’s die in de Samsung Galaxy S10 series aanwezig waren.

Bijzonder is wel de nieuwe camera microfoon van Samsung. Deze zoomt mee met de camera. Hierdoor zou het toestel effectiever achtergrondgeluiden kunnen filteren.

Samsung Galaxy Note10

Opladen

Net als de Galaxy S10 series, kan de Note10 series draadloos worden opgeladen. Ook kan de Note10 andere apparaten draadloos laden. Samsung heeft een 4.300mAh accu in het toestel gelegd. Daarmee geeft het Huawei meteen de uitdaging met een nieuwe accu te komen. Het verschil in accucapaciteit tussen de Huawei Mate20/P30 series en de Note10 is nu wel heel klein geworden.

Prijskaartje

De Samsung Galaxy Note10 met 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte gaat €949 kosten. Voor €1.099 koop je dezelfde 256GB opslagruimte, maar nu met 12GB aan werkgeheugen. De toestellen liggen 23 augustus in de winkel.

Samsung Galaxy Note10 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events