LG introduceert 5K display voor Apple gebruikers

Met het astronomische prijskaartje dat Apple aan haar 5K display hangt, ziet LG een gaatje om te vullen. Met haar 27-inch UltraFineTM 5K Display (model 27MD5KL) hoopt LG de harten van Apple gebruikers te winnen… al kan hij ook op een PC natuurlijk 😉

De 27MD5KL ondersteund USB-C. Hij wordt op die manier ook aangesloten op de Mac, al moet die dan wel over Thunderbolt 3 beschikken. Gebruikers van een MacBook hebben extra plezier van de monitor. Deze kan namelijk tot 94 Watt over de USB-C kabel leveren. Zo wordt de MacBook netjes opgeladen wanneer deze op het display is aangesloten.

LG 27MD5KL

De 27MD5KL heeft een helderheid van 500 nits. De monitor ondersteund het P3 kleurengamma. Met de 27 inch, heet de monitor een scherpte van 218 pixels per inch.

LG levert de voet wel mee bij het display. De voet is bovendien in hoogte verstelbaar. Op dezelfde voet kan de monitor ook kantelen. Met behulp van een sensor voor omgevingslicht, past het display automatisch de helderheid aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram