Met het astronomische prijskaartje dat Apple aan haar 5K display hangt, ziet LG een gaatje om te vullen. Met haar 27-inch UltraFineTM 5K Display (model 27MD5KL) hoopt LG de harten van Apple gebruikers te winnen… al kan hij ook op een PC natuurlijk 😉

De 27MD5KL ondersteund USB-C. Hij wordt op die manier ook aangesloten op de Mac, al moet die dan wel over Thunderbolt 3 beschikken. Gebruikers van een MacBook hebben extra plezier van de monitor. Deze kan namelijk tot 94 Watt over de USB-C kabel leveren. Zo wordt de MacBook netjes opgeladen wanneer deze op het display is aangesloten.

LG 27MD5KL

De 27MD5KL heeft een helderheid van 500 nits. De monitor ondersteund het P3 kleurengamma. Met de 27 inch, heet de monitor een scherpte van 218 pixels per inch.

LG levert de voet wel mee bij het display. De voet is bovendien in hoogte verstelbaar. Op dezelfde voet kan de monitor ook kantelen. Met behulp van een sensor voor omgevingslicht, past het display automatisch de helderheid aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.