Logo GadgetGear.nl
Google Nest V2 Thermostaat
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFTTT blijft nog even voor Nest gebruikers

Vanmorgen kwam er goed nieuws van IFTTT, voor Nest gebruikers. Het blijft nog even mogelijk om de Nest producten met het IFTTT netwerk gekoppeld te houden. Maar dan moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Zo is het niet mogelijk om nieuwe Next accounts aan IFTTT te koppelen. Het systeem blijft enkel werken voor bestaande Nest gebruikers, met bestaande IFTTT koppelingen. Ook mag je als Nest gebruiker, jouw account niet omzetten naar een Google Account. Ook in dat geval, gaat de koppeling met IFTTT verloren.

Eerder dit jaar liet IFTTT al weten dat de samenwerking met Nest zou stoppen. Google wilt dat haar Next producten exclusief met Google Assistant werken en niet met de populaire website voor smart home koppelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.