Tijdens de Gamescom introduceert Western Digital vijf nieuwe WD_Black game drives voor gamers. Van HDD tot SSD, met de focus op snelheid. Daar staat de WD_Black lijn natuurlijk bekend om.

WD_Black P10 Game Drive

Deze harddrive komt met een maximale grootte van 5TB. WD schat dat je hier zo’n 125 games op kwijt kan, maar alleen Fortnite met een shitload aan speciale pakjes mag natuurlijk ook 😉. Deze externe drive komt met een USB 3.2 Gen 1 aansluiting. Hij ligt deze maand in de winkel voor €114,99.

Deze drive krijgt ook een Xbox uitvoering. Wanneer je deze koopt, krijg je twee maande Xbox Game Pass Ultimate meegeleverd. Met een prijskaartje van €124,99 kunnen we stellen dat je voor die twee maanden een tientje moet betalen.

WD_Black

WD_Black P50 Game Drive

De WD_Black P50 is een externe SSD met een USB 3.2 Gen 2×2 aansluiting. Deze behaalt snelheden tot 1980MB per seconde leessnelheid. Voor de koeling is de bovenzijde van aluminium. Hij koelt passief. Deze Game Drive komt in maximaal 2TB in het schap te liggen. De verkoop start in oktober.

WD_Black D10 Game Drive

De WD_Black D10 Game Drive is een HDD met maximaal 8TB opslagruimte. Deze 7.200RPM drive haalt maximaal 250MB per seconde en krijgt actieve koeling mee. Deze drive gaat in september in de verkoop voor €229,99.

Ook de WD_Black D10 krijgt een Xbox One edition. Hierbij krijg je drie maanden Xbox Game Pass Ultimate. Met het aangepaste prijskaartje van €339,99, betaal je een opslag van €110 voor die drie maanden Xbox Game Pass Ultimate.

Update 22-08-2019: De WD_Black D10 voor Xbox krijgt 12GB opslartuimte. Dus naast drie maanden Xbox Game Pass Ultimate, krijg je ook nog een derde meer opslagruimte voor die €110 extra en dat is natuurlijk wel een interessante deal.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.