Gamescom: Samsung introduceert de dual QHD CRG9 en Space Gaming Monitor

Samsung heeft nog twee monitoren voor gamers meegenomen naar de Gamescom. Het gaat om de 49 inch Dual QHD CRG9 en de 32 inch Space Gaming Monitor.

Samsung Space Gaming Monitor

De Space Gaming Monitor heeft een 32 inch display meegekregen. De monitor heeft een 144Hz refresh rate en is compatible met AMD Radeon FreeSync. Het display heeft een QHD resolutie (2560×1440).

De monitor is gemaakt om zoveel mogelijk ruimte te besparen. Zo kan deze plat tegen de muur worden geplaatst. Ook kan de monitor met de kin, strak op het tafelblad worden gezet. Bovendien heeft Samsung de stroom- en HDMI kabel verenigd in één kabel om zo weinig mogelijk ruimte in te nemen. De monitor is aan drie kanten randloos gemaakt.

Samsung CRG9

Na de aankondiging van de CRG5, komt Samsung ook met een dual-QHD monitor in dezelfde lijn. Met de Samsung CRG9 krijg je een 49 inch curved display voor je neus. Dit staat gelijk aan twee 17 inch monitoren naast elkaar, maar dan zonder het randje ertussen. Je krijgt dan ook 5.120×1.440 pixels.

Voor de creatieven is het handig om te weten, dat deze monitor ook ondersteuning biedt voor de DCI-P3 kleurruimte met een helderheid van 1.000 nits.

Het display in deze monitor biedt ondersteuning voor AMD FreeSync2 HDR met een snelheid van 120Hz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.