Gamescom: Plantronics komt met de lichte RIG 700

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

De Plantronics RIG series is legendarisch onder gamers. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit van het geluid dat uit deze headset komt. Met de RIG 700 serie komen er lichtgewicht headsets bij die het draagcomfort moeten vergroten.

Met de introductie, legt Plantronics gamers ook al voorzichtig uit dat het merk op het punt staat te verdwijnen. In veel productsegmenten is Plantronics de naam Poly gaan voeren. Poly is een samensmelting tussen Plantronics en Polycom. Die laatste is door Plantronics ingelijfd.

Poly Rig 700

De Poly Rig 700 is de lichtste draadloze over-ear headset die Poly tot nu toe heeft geproduceerd. De headset beschikt over volumecontrole, maar ook over een conversation stabilizer. Deze zijn allemaal via de oorschelpen beschikbaar.

Opvallend is de accu die Poly in de headset plaatst. Deze gaat 12 uur mee, wat een heel mooie gebruiksduur is. Gezien de gemiddelde gamer 15 uur per week aan het gamen is (IDC onderzoek), kun je dus bijna een week gamen op een enkele lading.

Poly brengt de RIG 700 uit in drie uitvoeringen. Namelijk een uitvoering voor Windows PC, Xbox One en PS4. De Windows en Xbox modellen zijn voorzien van Windows Sonic Surround.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events