Gamescom: Philips introduceert een dedicated console monitor

Een monitor puur voor console gaming, dat klinkt als de doom van menig gamer… ja ook wel voor mij als ik heel eerlijk ben. Zeker gezien er een ingebouwde soundbar in zit die er ook nog eens heel tof uitziet.

Ik heb het over de Philips Momentum 558M1RY. Een 55 inch monitor (ja, dat is lekker groot!) met daaronder een ingebouwde soundbar. Deze soundbar is bovendien ontwikkeld samen met Bowers & Wilkins. Dus daar mag je het puurste geluid uit verwachten. Vooral om dat B&W’s True Sound technologie in deze soundbar ligt.

Philips Momentum 558M1RY

De monitor zelf is uitgerust met een UltraClear 4K UHD display. Deze heeft een snelheid van 120Hz, wat waanzinnig snel is voor een monitor. De Xbox One X op de redactie lekt al kwijl bij de gedachte 😉

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events