Gamescom: Corsair presenteert haar draadloze K57 RGB keyboard

Corsair K57 RGB Wireless Keyboard

Corsair heeft een nieuw gaming keyboard meegebracht naar de Gamescom. De verlichte ramplank heeft de naam K57 RGB Wireless Gaming Keyboard meegekregen.

Voor Corsair bevat de K57 RGB Wireless Gaming Keyboard een aantal vernieuwingen. Zo werkt Corsair nu met Capillex RGB LED’s in het keyboard en Slipstream Wireless technologie. De verbinding tussen computer en keyboard wordt AES-128-bit versleuteld. Je krijgt 6 programmeerbare macro knoppen. Het keyboard stel je in met de iCue software van Corsair.

Iedere key in het keyboard bevat een eigen RGB LED. De nieuwe LED’s debuteerden bij Corsair in haar Corsair Dominator Platinum RGB DDR4 werkgeheugen. De LED’s zouden 60% feller en energiezuiniger zijn. Hierdoor moet het keyboard op een enkele lading, 35 uur gebruikt kunnen worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.