Fossil heeft vandaag haar Gen 5 Fossil Touchscreen Smartwatch gepresenteerd. Een nieuwe smartwatch serie op basis van de Qualcomm Snapdragon 3100 chipset. Die chipset werd september 2018 door Qualcomm gepresenteerd en het nieuwste dat de chipmaker te bieden heeft.

Gen 5 Fossil Touchscreen Smartwatch

De Wear OS smartwatches krijgen nieuwe speakers mee, maar ook een verdubbelde hoeveelheid opslagruimte ne een nieuwe accu modus. Ook draaien de klokjes op de nieuwste versie van Android Wear.

De nieuwe luidsprekers zijn swimproof. Kun je dus gewoon telefoongesprekken aannemen terwijl je baantjes aan het trekken bent. Ook heeft Fossil een deal met Spotify en Noonlight om die apps als bloathware mee te installeren op de horloges.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.