De Nederlandse teclo’s maken zich klaar voor de lancering van 5G, mogelijk ergens volgend jaar. De tijd van de veldtesten is duidelijk aangebroken. T-Mobile deed dit met haar 5G Field Lab en een Oppo Reno 5G en een Oppo Reno 10x Zoom.

De Oppo Reno 5G werd enkele maanden geleden gepresenteerd in Zwitserland en zou alleen in landen met een 5G netwerk worden aangeboden. Vandaar dat deze smartphone nog niet in de Nederlandse schappen ligt.

Doordat de Oppo Reno 5G en Oppo Reno 10x Zoom op de 5G ondersteuning na, vrijwel gelijk zijn, is T-Mobile met deze toestellen haar 5G netwerk gaan testen. Hierbij wist de Oppo 5G een downloadsnelheid van 850Mb per seconde te noteren. Dit is ruim twee keer de beste snelheid die haalbaar is op 4G, namelijk 400Mb per seconde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.