Razer Chroma in AMD’s nieuwste CPU koeler

AMD Wraith Prism

We geven het meteen toe, de nieuwste koeler van AMD ziet er echt *&)*^&*^ gaat uit! Niet omdat er gekleurde LED’s in zitten, maar om hoe netjes deze zin toegepast in de koeler. Jep, ook hier weet AMD, Intel een hak te zetten. Aiiii….

AMD is één van de partners die een licentie heeft om Razer Chroma te ondersteunen in haar producten. Door Chroma te integreren in haar koeler, kunnen gamers de verlichting beter beheren. De verlichting van de koeler kan netjes worden afgestemd op de verlichting van de muis, het toetsenbord etc.

AMD Wraith Prism

De AMD koeler heeft de naam Wraith Prism meegekregen. Hij wordt geleverd met de AMD Ryzen 7 2700X Pro/3700X/3800X en AMD Ryzen 9 3900X/3950X.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.