We geven het meteen toe, de nieuwste koeler van AMD ziet er echt *&)*^&*^ gaat uit! Niet omdat er gekleurde LED’s in zitten, maar om hoe netjes deze zin toegepast in de koeler. Jep, ook hier weet AMD, Intel een hak te zetten. Aiiii….

AMD is één van de partners die een licentie heeft om Razer Chroma te ondersteunen in haar producten. Door Chroma te integreren in haar koeler, kunnen gamers de verlichting beter beheren. De verlichting van de koeler kan netjes worden afgestemd op de verlichting van de muis, het toetsenbord etc.

AMD Wraith Prism

De AMD koeler heeft de naam Wraith Prism meegekregen. Hij wordt geleverd met de AMD Ryzen 7 2700X Pro/3700X/3800X en AMD Ryzen 9 3900X/3950X.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.