GadgetGear.nl

iPhone naar iPhone dataverplaatsing kan mogelijk via een kabel

In de broncode van iOS 13 is een opvallend stukje code gevonden. De nieuwe code zou het mogelijk maken om data tussen iPhones uit te wisselen, via een datakabel. Daarmee zou het overstappen van iPhone naar iPhone een stuk gemakkelijker moeten worden.

Code in iOS 13

De code werd ontdekt door 9to5mac, een site die wel vaker vroeg nieuwe features in iOS weet te vinden. Hoewel de nieuwe code nog niet geactiveerd kan worden, zou het met de kabel mogelijk zijn om content razendsnel van de ene naar de andere iPhone te verplaatsen. Nu gebeurt dit nog draadloos en kan dit veel tijd kosten. Lastig wanneer je jouw nieuwe iPhone snel in gebruik zou willen nemen.

Deur open naar USB-C?

Het mist momenteel niet alleen aan een optie in het menu van iOS om deze functie te gebruiken; je hebt ook een speciale kabel nodig. Namelijk een lightning naar lightning kabel. Gezien deze kabel wel heel specifiek is, is het de vraag of Apple deze echt in productie zou willen nemen.

Het kan ook goed zijn dat iOS wordt voorbereid op een toekomst met USB-C in plaats van de Lightning plug. Bij USB-C zijn USB-C naar USB-C kabels relatief standaard om apparaten met elkaar te verbinden.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten