GadgetGear.nl
Nuki Opener naast Intercom

IFA: Nuki komt met oplossing voor appartementencomplexen

De Oostenrijkse slimme slotenbouwer Nuki komt met een slim slot voor appartementencomplexen. Dat wil zeggen, hetzelfde slimme slot, maar met gedeelde toegang door gebruik te maken van de Nuki Opener.

De Nuki Opener zal definitief worden gepresenteerd tijdens de IFA in september. Het is een gadget die simpelweg naast de huidige intercom telefoon in appartementen geplaatst kan worden. Door op de knop te drukken, open je op afstand de deur. Net als je met de huidige elektrische sloten kun doen.

Nuki Opener naast Intercom

Het voordeel van de Nuki oplossing is waarschijnlijk dat iedere bewoner op zeker hoogte de gezamenlijke deur in zijn of haar smart home kan opnemen. Bovendien is deze vormfactor zeer toegankelijk voor ouderen.

Zoals gezegd, de presentatie zal tijdens de IFA zijn. Dan krijgen we meer details over de Nuki.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten