GadgetGear.nl
Huawei Space Madrid van buiten

Huawei opent eerste Huawei Space in Madrid

Huawei lijkt zich vol op Spanje te storten. Op de Gran Via in Madrid opende het haar grootste flagship winkel (1100 meter!) met nog een tweede in de planning voor Barcelona.

De nieuwe, grote winkels worden ingezet voor veel meer dan alleen verkoop. Het worden ook punten waar Huawei trainingen gaat verzorgen en waar klanten meer kunnen ontdekken over het Huawei ecosysteem. Immers verkoopt Huawei naast smartphones ook tablets en laptops. Ook kunnen klanten in de winkel hun vaardigheden met hun devices verbeteren.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten