Logo GadgetGear.nl
Honor 9X Pro
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Honor 9X en Honor 9X Pro gelanceerd in China

Honor bestormt China met haar pop-up camera. Met de Honor 9X en de Honor 9X Pro legt het jonge merk van Huawei een tweetal interessante Android smartphones in het schap.

De twee nieuwe Android smartphones vallen in de X-series van Honor en dat zien we terug op de achterkant van de toestellen. Daar is een X in de reflecties verwerkt. Honor deed begin dit jaar iets vergelijkbaars met de Honor View 20. Daar werd een V in de reflectie verwerkt.

De smartphones krijgen van Honor een indrukwekkende 48 megapixel camera mee op de achterkant, met een 2m megapixel dieptecamera. Daarnaast krijg je een 8 megapixel groothoekcamera achterop.

Honor 9X Pro

Door gebruik te maken van een pop-up camera, krijgen gebruikers een volledig 6,59 inch display om naar te kijken.

Opvallend is dat Honor gebruik maakt van de Kirin 810 chipset, wanneer we kijken naar het prijspunt van de toestellen. Dit is één van de vier 7nm chipsets die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit combineert een hoge snelheid met een laag energieverbruik.

De Honor 9X en Honor 9X Pro liggen vanaf 23 juni in de winkel. De Honor 9X gaat, omgerekend naar euro’s, €183 kosten. De Honor 9X Pro gaat, eveneens omgerekend, €287 kosten. Dit zijn de prijzen voor de basisconfiguraties. Welke uitvoeringen naar Nederland komen, is nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.