Arjan Olsder
Arjan Olsder

Honor 20 Pro eindelijk verkrijgbaar

Het was even heel spannend. De presentatie van de Honor 20 Pro vond plaats nog geen dag nadat Trump Amerikaanse bedrijven verbood met moederbedrijf Huawei samen te werken. Hoewel de Honor 20 (later vandaag de review) wel al Android had gekregen, was de status van de Honor 20 Pro nog even onduidelijk. Maar hij is er!

Onlangs ontvingen we al de samples met de boodschap dat de Honor 20 Pro toch echt de verkoop in zou gaan. Gewoon met Android en met updates zoals we gewend zijn van Honor. Vandaag is dan ook de dag dat het flitsende toestel in de winkel ligt.

De Honor 20 Pro krijgt een prijskaartje mee van €599. Dat is zo’n €100 meer dan de Honor 20. Daarvoor krijg je opnieuw een betere camera om mee te spelen. Niet alleen omdat de camera met laser autofocus is uitgerust, maar ook doordat dit de eerste Honor is met een periscoop camera. Dezelfde techniek die we kennen van de Huawei P30 Pro en de Oppo Reno 10x Zoom. Maar dan onder de €600!

Onder de motorkap weer de snelle HiSilicon Kirin 980, maar dan met 8GB werkgeheugen en 256GB opslag. En wat de kwaliteit dan is van deze smartphone? Dat lees je komende week.

Honor 20 Pro kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.