Dit is de Xbox draadloze controller – Fortnite Special Edition

Xbox draadloze controller – Fortnite Special Edition

Xbox komt in September met de Xbox draadloze controller – Fortnite Special Edition. Een Xbox controler niet alleen in Fortnite paars, maar met de nodige in-game extra’s.

Vanaf 17 september 2019 legt Microsoft deze Xbox draadloze controller – Fortnite Special Edition in de winkels. Voor €64,99 krijg je niet alleen de speciale controller. Je ontvangt namelijk ook de Dark Vertex outfit voor in de game. Ook voegt Microsoft nog eens 500 V-bucks toe. Daarmee kun je onder anderen een Battle Pass kopen of ander in-game items.

Wil je niet wachten tot 17 september? Nu ligt al een Xbox One S Fortnite Edition in de winkels met deze controller. Daarbij krijg je in plaats van 500 V-bucks, 2.000 V-bucks. Ook de Xbox One S is in Fornite kleuren in de doos gestopt. Verder krijg je dan ook nog de Epic Harvesting tool en Epic Glider. Zie de bol.com link boven en onder dit verhaal voor de details.

Fortnite Special Edition kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Fortnite Special Edition kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com