Op 5 augustus zal het Chinese Umidigi twee nieuwe producten presenteren. Het gaat om de Umidigi X Android smartphone en een nieuw setje echt draadloze oordopjes.

Umidigi X

De Umidigi X wordt beschreven als de opvolger van de Umidigi A5 Pro. Deze Android smartphone krijgt een in-screen vingerafdruksensor mee. Daarnaast is het toestel uitgerust met een triple camera achterop. Daarvan heeft de grootste beeldsensor 48 megapixels beschikbaar. Over de andere camera’s, chipset en andere details laat de fabrikant nog niets los.

Umidigi X

Wel weten we dat er een 4.150mAh accu in komt te liggen en dat het toestel een 18 Watt lader meegeleverd krijgt. De achterkant lijkt duidelijk op de laatste modellen van Honor, maar nu met een diep rode kleur.

Umidigi Upods

Umidigi zal op 5 augustus ook haar eigen true wireless headset presenteren, de Umidigi Upods. Helaas laat het bedrijf nog niet zien hoe deze oordopjes eruit komen te zien. Umidigi geeft wel toe dat ze zo ongeveer een kopie zullen zijn van de Sony WF-1000XM3 headset. Daar schamen ze zich duidelijk niet voor 😊

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.