Slimme brievenbus regelt de retourpakketten

Mypo kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Het op tijd terugsturen van dozen vol niet passende, nieuwe kleding. Het kan een heel geregel zijn. Met de Mypo pakketten brievenbus zou het allemaal een stuk gemakkelijker moeten worden.

Altijd ontvangen

Net als bij andere connected brievenbussen, kunnen bezorgers pakketjes veilig achterlaten door de laatste vier cijfers van de track & trace code te gebruiken als pincode. Je hoeft dus niet thuis te blijven om een bezorger af te wachten.

Ter illustratie, in Nijmegen-Noord, waar onze redactie zit, worden dagelijks 2.500 pakketbezorgingen gedaan op 9.000 huishoudens. Dat zijn alleen de bezorgingen van PostNL. Recentelijk heeft PostNL besloten dat er geen tweede bezorgmoment is bij niet thuis. Alle pakketten gaan na de eerste bezorging al naar het PostNL punt. DHL geeft aan dat zo’n 40-70% van de bestellingen retour gaat.

Mypo

Gemakkelijk retourneren

Het gemakkelijk ontvangen hebben vele connected brievenbussen inmiddels goed geregeld. Met de Mypo zou het retourneren ook gemakkelijker gaan. Simpelweg door het pakket aan te melden via de Mypo app. De bezorgers krijgen dan een afhaalmelding en de code om zelf de pakkettenkluis te openen. Sterker nog, bij ontvangen pakketten zal de app je een waarschuwing geven wanneer het recht op retourzending bijna verloopt.

Beter voor het milieu

De Mypo zou ook bijdragen aan een gezonder milieu. De bezorgers kunnen nu in één keer leveren. Daarnaast hoeven bewoners niet meer onnodig naar het pakketpunt in de wijk te rijden. Je weet immers niet altijd of het een groot of een klein pakket is. Tenslotte verlicht je de last voor jouw buren.

Kopen en huren

De Mypo is te koop vanaf €199. Zoals je op de Bol.com link onder en boven dit artikel ziet, zijn er verschillende modellen. Daarnaast kun je hem huren voor €9,99 per maand. Het bedrag is inclusief installatie. Waar anderen nog een abonnement vragen op de app, lijkt dit bij Mypo in het bedrag inbegrepen te zijn. Volgens Bol.com komt er per maand nog €4,95 (€59,40 per jaar) aan abonnementskosten bij.

Mypo kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events