GadgetGear.nl
RugGear RG650

RugGear brengt haar eerste Android Pie smartphone naar Nederland

RugGear gaat in Nederland de RG655 verkopen. Dé opvolger van de RugGear RG650 die we onlangs hebben getest. De belangijkste verbetering? Met behulp van Android Pie moet deze rugged Android smartphone een flink stuk sneller zijn.

De RugGear RG655 komt met een 5,5 inch display met een 18:5 beeldverhouding. De accu is met 4.200mAh opmerkelijk groot, dus ideaal voor lange tracking tochten of lange dagen op de bouwplaats.

Deze Rugged Android moet moeiteloos een van van 1,5 meter op beton overleven. Dit komt door gebruik te maken van een combinatie van een polycarbonaat behuizing met crash zones. Het toestel werkt tussen de -20 graden en de +60 graden. De behuizing is ook IP68 gecertificeerd. Vloeistoffen en dampen kunnen er dus niet in. De Android smartphone zou zelfs voldoen aan de MIL-STD-810G van het pentagon. Ook is het toestel voorzien van Lone Worker Protection. Wanneer je ergens alleen bent en een ongeluk krijgt, kun je vanaf het toestel snel en gemakkelijk contact maken met hulpdiensten.

Qua camera’s krijg je een 8 megapixel selfie camera aan de voorkant. Aan de achterkant zit een 13 megapixel camera. Je krijgt 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Het toestel draait op een MediaTek Helio P22 chipset. Dit is een flinke upgrade ten opzichte van de RG650. Het toestel draait nu op 8×2.0 GHs en heeft daarmee 8×0,5GHz meer rekenkracht op de CPU. Hij bezit ook de snellere IMG PowerVR GE8320 GPU die op 650MHz draait.

Beschikbaarheid

De RugGear RG655 ligt nu in de winkel voor €259.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten