GadgetGear.nl
Razer Kraken X Moodshot

Razer introduceert de Kraken X series gaming headsets

Met 7.1 surround sound, knalt Razer twee nieuwe Kraken X gaming headets in de schappen. De reguliere voor PC gamers en de Kraken X for Console. En dat voor minder dan zes tientjes.

Razer Kraken X

De Kraken X is een nieuwe uitvoering van de iconische hoofdtelefoon van Razer. Nu afgeslankt naar een gewicht van 250 gram zodat je hem langer, plezierig kunt blijven gebruiken.De headset is voorzien van oorkussens van memory foam, maar ook van inkepingen voor brillen. Waar het gros van de headsets op dit prijspunt stereo is, levert Razer naar eigen zeggen een 7.1 surround sound oplossing.

Razer Kraken X Moodshot

Razer Kraken X for Console

De Razer Kraken X for Console lijkt vooral in looks af te wijken. Zo zijn er blauwe elementen op de hoofdband en is ook het Razer logo blauw. Daarmee lijkt deze uitvoering zich vooral op Playstation gamers te richten.

Razer Kraken X for Console

Beschikbaarheid

De Razer kraken X ligt vanaf nu in de winkel.

kopen
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten