GadgetGear.nl
NPO Start

NPO Start ook op Android TV

Gebruikers met Android TV kunnen nu eigenlijk ook gebruik maken van NPO Start. Deze lancering volgt grofweg een jaar nadat NPO Start op Apple TV verscheen.

Met de NPO Start app, kunnen Android TV gebruikers de programma’s van de publieke omroep terugkijken. De app is gratis te downloaden via Google Play. Onder andere Philips, Sony en TCL bouwen Smart TV’s op basis van het Android TV platform van Google. Daarnaast bouwen Nvidia en Xiaomi ook settop boxen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten