GadgetGear.nl
Xbox Project Scarlet

Microsoft teast komende generatie Xbox console

Terwijl Sony zich klaarmaakt voor de PS5, laat Xbox ook al weten met iets groots te komen. Tijdens E3 trailers teast het al iets dat Project Scarlett zou heten.

Zo zou de E3 countdown video in een aantal dagen tijd, drie codes hebben laten zien. De eerste dag was het de code R 255. Daarna volgen G 36 en B 0. Dit levert de RGB kleurcode #ff2400 op. De kleurcode die Project Scarlett zou definiëren en in het logo hieronder zichtbaar is.

Xbox Project Scarlet

Onder de naam Project Scarlett, zou Microsoft aan twee consoles werken. Mogelijk zal Microsoft tijdens de E3 meer informatie verstrekken over deze twee nieuwe consoles.

De twee consoles zullen mogelijk de Xbox One lijn uitbreiden. Daarbij zou de console met de codenaam Anaconda de Xbox One X moeten vervangen. De console met de codenaam Lockhart zou de Xbox One S moeten vervangen. Met name de prijs van de Xbox One S is de laatste tijd dalende. Bovendien heeft Microsoft niet al te lang geleden een uitvoering van de Xbox One S in de schappen gelegd die geen optische drive meer heeft.

Met Project Scorpio, deed Microsoft hetzelfde. Daarbij liet het vooral duidelijk zien dat de hardware van de Xbox One X veel krachtiger was dan dat van de Sony PlayStation 4 Pro. Mogelijk gaat Microsoft dit jaar hetzelfde doen. Sony zou al snel tijdens de E3 de eerste specs van de Sony PlayStation 5 presenteren. Een console die onderhand wel erg hard nodig is gezien de forse afstand tussen de Xbox One X en de PS4 Pro.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten