GadgetGear.nl
Anna Kournikova Virus

Malware krijgt een eigen expositie in Nederland

Het computervirus tot kunstvorm verheffen. Bij Het Nieuwe Instituut – Museum voor Architectuur proberen ze dit. Daar openden ze de expositie malware: Symptoms of Viral Infection.

Tot 10 november 2019 is de tentoonstelling in Het Nieuwe Instituut – Museum voor Architectuur te zien. malware: Symptoms of Viral Infection laat de evolutie en impact van malware zien. De meest beruchte vormen van malware zullen er zichtbaar zijn, net als de culturele impact hiervan. Ook zal de expositie vragen stellen over oorlogsvoering, veiligheid en geopolitiek.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten