iPhone XS Max het grooste Super Retina Display ooit!

Apple pakt uit met het Super Retina-display in twee formaten, waaronder het grootste display ooit op een iPhone. Nog snellere Face ID. De slimste en krachtigste chip in een smartphone. Een baanbrekend dual camera-systeem met Diepteregeling. iPhone XS Max is alles wat je verlangt van een iPhone. En nog veel meer.

Super Retina. Groot, groter, grootst! Het speciaal ontwikkelde OLED‑display van iPhone XS max biedt de meest accurate kleur­weergave in de industrie, HDR en diepe zwarttinten. Bovendien heeft iPhone XS Max het grootste iPhone-display ooit. De iPhone Xs en de Max hebben een scherpte en pixeldichtheid die hun gelijke niet kennen in enig ander device van Apple. Deze 5,8-inch en 6,5-inch1 Super Retina-displays in een speciaal ontwikkelde OLED-uitvoering bieden ondersteuning voor Dolby Vision en HDR10. Met iOS-breed kleurbeheer geven ze kleuren natuurgetrouw weer.

 

De toestellen bieden een contrastverhouding van 1.000.000:1 in HDR foto’s met een enorme helderheid en diepe zwarttinten. De resolutie van ruim drie miljoen pixels op iPhone XS Max met het grootste display ooit op een iPhone zorgen ervoor dat je nog meer opgaat in video’s, films en games, terwijl de grootte van het toestel vergelijkbaar is met die van iPhone 8 Plus.

De iPhone XS Max is beschikbaar vanaf 1259,- Wanneer je een ouder model iPhone hebt om in te ruilen biedt Apple op hun eigen website inruilkortingen aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.