Ikea komt met eigen Sonos afstandsbediening

Ikea Symfonisk Lijn

Sonos is jaren geleden met haar, toch prachtige, afstandsbediening gestopt. Ikea gaat nu voor de Symfonisk speaker series met Sonos technologie toch eigen afstandsbedieningen maken. Bovendien worden ze bestuurbaar via de Ikea Trådfri app.

Ikea en Sonos presenteerden de Symfonisk series eerder dit jaar. Later dit jaar gaan de eerste twee Ikea Symfonisk producten daadwerkelijk in de verkoop. De twee starten met een tafellamp speaker en een boekenplank speaker. In beiden gevallen is Sonos de leverancier van de technologie achter deze speakers.

Ikea Symfonisk Lijn

Symfonisk Afstandsbediening

Met de Symfonisk afstandsbediening wordt het mogelijk om de Symfonisk Sonos speakers aan te sturen. Je kunt muziek afspelen, overslaan, het volume aanpassen. Om hem te kunnen gebruiken heb je wel de Trådfri hub nodig. Diezelfde hub gebruik je ook voor de slimme rolgordijnen van de Ikea en de slimme verlichting. In hoeverre de Symfonisk afstandsbediening ook met jouw overige Sonos speakers te combineren is, is nog onbekend.

Verkoopdatum Slimme rolgordijnen nog steeds niet bekend

Overigens laat Ikea ook in dit persbericht weten dat het bedrijf nog steeds geen verkoopdatum heeft voor haar slimme Kadrilj en Fyrtur rolgordijnen heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.