Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Honor 20 Pro komt toch ook naar Nederland

Tijdens het launchevent kregen we ze plots niet mee. Het was de dag nadat Trump het vuur op Huawei opende. We moesten het even doen met de Honor 20. Maar er is goed nieuws. Het echte vlaggenschip komt nu toch ook naar Europa.

De Honor 20 Pro ligt vanaf komende maand in de Nederlandse schappen. De adviesprijs zal dan op €599 komen te liggen. In China verkoopt Honor het toestel al en wist het op de eerste dag een omzet van 15 miljoen te draaien. Van de Honor 20, het middenmodel uit de serie, heeft het merk in China al een miljoen exemplaren verkocht.

In China verkoopt Honor / Huawei toestellen met Android, maar zonder de Google diensten erop. Daar hebben consumenten minder te vrezen van de handelsrestricties van Trump.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.