GadgetGear.nl
SteelSeries Arctis 1 Moodshot

E3: Steelseries lanceert de Arctis 1 headset met een ultralaag prijskaartje

Goed nieuws voor gamers met een wat krappe bankrekening. SteelSeries komt met haar goedkoopste Arctis headset. De nieuwe SteelSeries Arctis 1 gaat slechts €59,99 kosten.

Met dezelfde krachtige drivers en hetzelfde ontwerp als de Arctis 3, 5, 7 en 9X, knalt de SteelSeries 1 goedkoop de schappen in. Zelfs de oorkussens zijn nog gewoon van Airweave om lang, comfortabel te zitten. Deze budget uitvoering beschikt zelfs over een afneembare microfoon.

SteelSeries Arctis 1

De SteelSeries Arctis 1 sluit je aan met een reguliere 3,5mm analoge audio aansluiting. Daarmee is hij compatible met PC, Mac, PS4, Xbox One en de Nintendo Switch. Dit is één van de besparingen die zijn doorgevoerd. Ook is de skibrilhoofdband ingeruild voor een reguliere hoofdband.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten