GadgetGear.nl
LG G-Sync Displays

E3: LG zet eerste monitoren met 1ms reactietijd neer

LG heeft voor de E3 een serie nieuwe IPS monitoren gepresenteerd die 1ms reactietijd hebben. Daarnaast bieden de LG UltraGear monitoren ondersteuning voor Nvidia G-Sync.

De LG UltraGear monitoren zijn uitgerust met Nano IPS displays. Daarmee hebben ze niet alleen een reactietijd van 1ms, maar ook een snelheid van 144Hz. Eventueel kan dat nog worden opgevoerd naar 175Hz.

LG Komt met twee formaten in deze serie. Het 27 inch model krijgt de naam 27GL850 mee en het 38 inch model heet 38GL950. Het 38 inch model heeft bovendien een 21:9 beeldverhouding. Beide modellen beschikken over Sphere Lighting 2.0 aan de achterkant. De verlichting achterop past zich aan naar de actie op het scherm. Een beetje zoals Philips met Ambilight doet.

LG G-Sync Displays

Het 27 inch model is voorzien van HDR ondersteuning. Het 38 inch model gaat nog verder. Die krijgt ondersteuning voor VESA DisplayHDR 400.

Deze nieuwe monitoren liggen hier in het najaar in de schappen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten