Dit weten we over de OnePlus TV

Zeer waarschijnlijk gaat OnePlus het doen; een TV uitbrengen. Een Smart TV welteverstaan. In september 2018 bracht OnePlus CEO Pete Lau het nieuws al naar voren en dit is wat we nu weten.

Naar verwachting komt de OnePlus TV in 2019 op de markt. OnePlus zou zich mogelijk nog niet op de OLED markt richten. Dit zou een keuze op basis van prijs kunnen zijn. OLED panelen zijn stukken duurder dan LCD LED panelen. Met het DNA van de laatste generatie smartphones verwachten we dat OnePlus er voor kiest de snelste Android TV ter wereld te introduceren. Mogelijk met een heel snel display om zo de gamers aan zich te binden.

Oxygen OS

Zeer waarschijnlijk kiest OnePlus voor AndroidTV als platform voor de TV. Maar dan wel met haar eigen Oxygen OS laag er overheen. Zo zou de TV veel meer de look & feel van haar smartphones krijgen. De lancering van de TV’s zou mogelijk in India plaatsvinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram