GadgetGear.nl
OnePlus TV

Dit weten we over de OnePlus TV

Zeer waarschijnlijk gaat OnePlus het doen; een TV uitbrengen. Een Smart TV welteverstaan. In september 2018 bracht OnePlus CEO Pete Lau het nieuws al naar voren en dit is wat we nu weten.

Naar verwachting komt de OnePlus TV in 2019 op de markt. OnePlus zou zich mogelijk nog niet op de OLED markt richten. Dit zou een keuze op basis van prijs kunnen zijn. OLED panelen zijn stukken duurder dan LCD LED panelen. Met het DNA van de laatste generatie smartphones verwachten we dat OnePlus er voor kiest de snelste Android TV ter wereld te introduceren. Mogelijk met een heel snel display om zo de gamers aan zich te binden.

Oxygen OS

Zeer waarschijnlijk kiest OnePlus voor AndroidTV als platform voor de TV. Maar dan wel met haar eigen Oxygen OS laag er overheen. Zo zou de TV veel meer de look & feel van haar smartphones krijgen. De lancering van de TV’s zou mogelijk in India plaatsvinden.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten