GadgetGear.nl
Suunto 9 in verschillende kleuren

Dit is de Suunto 9 smartwatch voor sporters

Met de Suunto 9 smartwatch, legt het outdoormerk een nieuw klokje voor sporters in de schappen. De Suunto 9 moet een uithoudingsvermogen van 120 uur hebben, al is dat wel op basis van Ultra Mode.

De verschillende modus om de batterij te besparen lijken enorm belangrijk voor Suunto. De promo die we bij het persbericht ontvingen gaat dan ook alleen maar over het uithoudingsvermogen van het sportieve klokje. Het is dan ook redelijk uniek om de naast normaal verbruik en een spaarstand ook nog een tussenmodus te bieden. Wel een langere accuduur en net iets minder prestaties. Overigens heeft de Suunto 9 een minimale accuduur van 25 uur.

Wat ook interessant is, is dat de Suunto onthoudt hoelang jij gemiddeld sport. Op basis daarvan kan het je ook aanbevelen om op bepaalde momenten de batterij te laden. Zo sta je niet met een dood klokje aan de start.

Ook de samenwerking van sensoren is aangepast. Zo werken GPS en bewegingssensoren samen voor een nauwkeurigere registratie van jouw prestaties. Suunto noemt dit FusedTrack. Hierdoor hoeft het klokje minder op de GPS ontvanger te leunen en dat levert ook een flinke energiebesparing op.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten