Met de Suunto 9 smartwatch, legt het outdoormerk een nieuw klokje voor sporters in de schappen. De Suunto 9 moet een uithoudingsvermogen van 120 uur hebben, al is dat wel op basis van Ultra Mode.

De verschillende modus om de batterij te besparen lijken enorm belangrijk voor Suunto. De promo die we bij het persbericht ontvingen gaat dan ook alleen maar over het uithoudingsvermogen van het sportieve klokje. Het is dan ook redelijk uniek om de naast normaal verbruik en een spaarstand ook nog een tussenmodus te bieden. Wel een langere accuduur en net iets minder prestaties. Overigens heeft de Suunto 9 een minimale accuduur van 25 uur.

Wat ook interessant is, is dat de Suunto onthoudt hoelang jij gemiddeld sport. Op basis daarvan kan het je ook aanbevelen om op bepaalde momenten de batterij te laden. Zo sta je niet met een dood klokje aan de start.

Ook de samenwerking van sensoren is aangepast. Zo werken GPS en bewegingssensoren samen voor een nauwkeurigere registratie van jouw prestaties. Suunto noemt dit FusedTrack. Hierdoor hoeft het klokje minder op de GPS ontvanger te leunen en dat levert ook een flinke energiebesparing op.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.