Vorig jaar verscheen daar ineens de SpeedPro Max met onovertroffen snelheid en een ongeëvenaarde luchtstroom. Nu, een jaar later innoveert Philips wederom met de SpeedPro Max Aqua.

De SpeedPro Max Aqua maakt gebruik van innovatieve technologie Aquaboost. Met de Aquaboost-functie heb je zelf onder controle wanneer je meer of juist minder water nodig hebt tijdens het schoonmaken en kan je tot maar liefst 99%2 bacteriën verwijderen.  Een krachtig 360° mondstuk en een uniek stofzuig- en dweilsysteem maken van dit toestel het nieuwe, favoriete huishoudapparaat! Je vangt nog meer vuil op, in nog minder tijd. Het perfecte excuus om tijd vrij te maken voor de dingen die je écht graag doet.

Philips SpeedPro Max Aqua biedt de snelste snoerloze 3-in-1 reinigingservaring ooit dankzij het baanbrekende 360° mondstuk, de digitale PowerBlade-motor en de PowerCyclone 8-technologie. Het 360° mondstuk zorgt voor een superieure luchtstroom en zuigt stof en vuil in  no-time op. Zijn grootste troef? Hij zuigt niet alleen als je het toestel voorwaarts beweegt, maar ook achterwaarts en zijwaarts. Bovendien vangt het geavanceerde driedelige filtersysteem tot 100%1 fijnstof, bacteriën en allergenen op. Efficiëntie ten top.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.