GadgetGear.nl
Apple iTunes Openingsscherm

Apple lijkt te stoppen met iTunes

Het was lang dé muziekspeler van Apple. Sterker nog, de iTunes app ontwikkelde zich rap door tot frontend voor alle digitale producten en diensten die Apple verkocht. Dat iTunes lijkt toch echt te stoppen.

Apple zou deze aankondiging tijdens het WWDC doen. De iTunes app voor macOS zou worden vervangen voor een Apple Music, Apple TV en Apple Podcasts app. Daarmee krijg je op macOS dezelfde splitsing die ook al op iOS devices te zien is. Hiermee neemt Apple afscheid van een app die 18 jaar in omloop is geweest.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten