Apple heeft wederom een overname gedaan op het gebied van zelfrijdende auto’s. Apple lijfde hiervoor het bedrijf Drive.ai in. Met de overname komen de werknemers op de loonlijst van Apple.

De overname heeft volgens Axios onlangs plaatsgevonden, maar de bron weet niet hoeveel geld Apple voor de overname op tafel heeft gelegd. Toch zijn 90 mensen de laan uit gestoord. Drive.ai zou op het randje van de afgrond hebben gebalanceerd toen Apple het bedrijf overnam.

Drive.ai heeft sinds vorig jaar enkele zelfrijdende bussen rijden in de staat Texas. Drie jaar na de oprichting in 2015. Hoewel niet bekend is wat Apple exact van plan is met de overgenomen technologie en het personeel, laat het zien dat Apple nog steeds de markt voor zelfrijdende auto’s in de gaten houdt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.