GadgetGear.nl
IMDb TV Website

Amazon gaat gratis films en series streamen in de EU

Naast de publieke omroep, krijgen we dit jaar nog een grote streaming service waar we gratis gebruik van kunnen maken. Amazon gaat later dit jaar IMDb TV naar Europa brengen.

IMDb ken je ongetwijfeld als dé grootste website over films en series ter wereld. Er is geen film en geen acteur waar ze geen informatie over hebben. Zelfs over lokale producties lijken ze alle data te hebben.

Enkele jaren geleden, kocht Amazon het grote IMDb. Die site introduceerde ooit IMDb FreeDive. Het streaming kanaal dat we nu kennen als IMDb TV. Netflix, Amazon Prime, Kijk, Videoland en andere diensten laten je per maand betalen. Daarnaast zijn er diensten als Pathé die je eventueel per vertoning laten betalen. IMDb doet het anders. Daar gaat de vergoeding via ouderwetse reclame inkomsten. Uiteraard krijg je daarbij wel wat oudere titels om uit te kiezen, maar het assortiment is toch gigantisch. Dit door overeenkomsten met onder anderen Sony Pictures, MGM en Warner Bros.

Om gebruik te maken van IMDb TV, gebruik je de Amazon Prime video app of een Fire TV box.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten