Adam Elements heeft een nieuwe USB-C hub / docking station geïntroduceerd. Het gaat om de Adam Elements Casa Hub Pro. Een 11-in-1 oplossing voor op het bureau.

Via een enkele USB-C verbinding, krijg je met deze hub er 10 poorten bij. Mis je er dan één? Scherp! Het SD slot kan met een adapter, ook voor microSD worden gebruikt. Oké, dan zijn USB poorten wel heel veelzijdig 😉

Je krijgt daarnaast in ieder geval een 3,5mm audio aansluiting, een VGA poort, een gigabit LAN aansluiting, USB-C, twee USB-A 3.1 poorten, een USB-A 2.0 poort, een HDMI aansluiting en een DisplayPort aansluiting. Ga je jouw MacBook Pro via de USB-C poort opladen, kan de poort tot 100 Watt leveren in plaats van de 60 Watt die uit de standaard Apple lader komt.

Adam Elements Casa Hub Pro

 

De beelscherm poorten bevatten ondersteuning voor MST (Mult-Stream Transport) waardoor je ze alle drie tegelijk kunt gebruiken en de monitor van jouw laptop als vierde. Let wel op, hier is een enorm verschil voor Windows en Mac gebruikers. Waar Windows gebruikers iedere monitor als uitbreiding voor het bureaublad kunnen gebruiken, zullen de drie monitoren bij een Mac alle drie hetzelfde beeld weergeven. Effectief kan macOS bij deze hub dus maar één extra monitor aan. Koppen je een Android of iOS apparaat, dan kan dat apparaat alleen maar het beeld spiegelen op de monitoren. Voor telefoons bevat deze hub ook nog een standaard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.