GadgetGear.nl
Nokia 8110 4G met WhatsApp icoon

WhatsApp nu ook op de Nokia 8110 4G

Hij wordt gekscherend ook wel de bananen telefoon genoemd, de gebogen en klalgele Nokia 8110. Een 4G phone zonder smarts, maar… met WhatsApp. En dat is goed nieuws voor iedereen die niet op een smartphone zit te wachten, maar wel wilt kunnen appen.

Eigenaren van de Nokia 8110 4G kunnen na een software update van de Store, WhatsApp nu gratis downloaden op hun telefoon. Nokia heeft WhatsApp geschikt gemaakt voor haar KaiOS. Hierop draaien ook al alle belangrijke Google apps, waaronder Google Assistant. Hierdoor is de afstand tussen de ‘featurephone’ en de smartphone wel heel klein aan het worden.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.