Logo GadgetGear.nl
Nokia 8110 4G met WhatsApp icoon
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

WhatsApp nu ook op de Nokia 8110 4G

Hij wordt gekscherend ook wel de bananen telefoon genoemd, de gebogen en klalgele Nokia 8110. Een 4G phone zonder smarts, maar… met WhatsApp. En dat is goed nieuws voor iedereen die niet op een smartphone zit te wachten, maar wel wilt kunnen appen.

Eigenaren van de Nokia 8110 4G kunnen na een software update van de Store, WhatsApp nu gratis downloaden op hun telefoon. Nokia heeft WhatsApp geschikt gemaakt voor haar KaiOS. Hierop draaien ook al alle belangrijke Google apps, waaronder Google Assistant. Hierdoor is de afstand tussen de ‘featurephone’ en de smartphone wel heel klein aan het worden.

Nokia 8110 4G kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.