Sonos start uitrol Google Assistant

Er zijn weinig updates van hardware waar we hier op kantoor zo enorm op zitten te wachten als de volgende van Sonos. Na meerdere keren de belofte te hebben gedaan, komt komende week eindelijk Google Assistant beschikbaar.

Sonos One met Alexa en Google Assistant

Tijdens de lancering van de Sonos One was de belofte van het merk duidelijk; één speaker waarop je kunt kiezen tussen Amazon’s Alexa assistent en Google Assistant. Maar die laatste kwam maar niet. Met de Sonos Beam werd wederom aangekondigd dat Google Assistant op een later moment beschikbaar zou komen. Maar die prachtige soundbar is ook alweer heel wat maandjes out.

VS gaat voor

Maar nu komt Google Assistant er dan eindelijk aan… maar eerst in de VS. De rest van de wereld zal toch nog even langer moeten wachten. Voor velen zal het in ieder geval al goed nieuws zijn dat Google Assistant nu echt eraan zit te komen. Waarom het allemaal zo lang moest duren, is nog onbekend. Het zou ons niet verbazen als Sonos daar binnenkort toch een uitspraak over doet. Natuurlijk gaan wij volgende week kijken of we onze speakers al kunnen foppen dat ze in de VS zijn. We houden je op de hoogte.

Financieel gaat het goed

Deze uitspraak deed Sonos in haar financiële kwartaalverslag. Daarin liet Sonos zien dat het goed gaat met het merk. De nieuwe producten lijken aan te slaan en Sonos ligt inmiddels ook bij de Ikea. In het laatste kwartaal wist het merk 210 miljoen om te zetten.

Sonos kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sonos kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl