Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Eminent AB7874 USB-C to HDMI 4K Connection Cable met 5 sterren.

The Good
  • Mooi afgewerkte kabel
  • HDCP 2.2 ondersteuning

Eminent AB7874 USB-C to HDMI 4K Connection Cable kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Met een non-iOS smartphone, laptop of MacBook snel naar een TV of Monitor? Dan kun je de Eminent AB7874 USB-C to HDMI 4K Connection Cable gebruiken. Deze kabel beschikt bovendien over HDCP 2.2!

Unboxing

De Eminent AB7874 USB-C to HDMI 4K Connection Cable zit goed verpakt. Niet alleen in een net doosje met de nodige documentatie, maar ook nog in een plastic zakje en met een afdekkapje op de HDMI plug. Eminent doet dus erg haar best om de kabel netjes bij je te krijgen.

Ontwerp

Waar we momenteel veel braided cables of flatcables zien, kiest Eminent voor een stoere, dikke, ronde kabel met een siliconen mantel. Dit ziet er goed uit en voelt prettig aan.

De pluggen van de Eminent AB7874 USB-C to HDMI 4K Connection Cable zijn keurig met een aluminium omhulsel afgewerkt. Op de HDMI plug zien we het Eminent logo. De USB-C plug is clean. Heb je de kabel standaard in een monitor zien, is er dus geen opzichtig merk, maar wel een heel mooie USB-C plug in beeld. Een goede keuze van Eminent.

 

Specs

De Eminent AB7874 USB-C to HDMI 4K Connection Cable meet 1,8 meter lang. De plug kan 4K tot 60Hz doorgeven. Ook bevat deze kabel ondersteuning voor. Voor het laten zien van beveiligde streams, denk aan die van Game of Thrones via Ziggo Go, heb je een HDCP 2.2 beveiligde kabel nodig. Dat is deze kabel, dus dat is wel zo prettig. Kun je GOT voortaan gewoon via jouw smartphone streamen naar je TV.

Conclusie: Eminent AB7874 USB-C to HDMI 4K Connection Cable

De Eminent AB7874 USB-C to HDMI 4K Connection Cable is een heel net afgewerkte kabel. Het grote voordeel voor entertainment gebruikers is zeker de aanwezigheid van HDCP 2.2. Een wens zou zijn dat Eminent deze kabels in verschillende lengten zou aanbieden. Zeker voor vergaderruimten waar TV’s vaak op grotere afstand hangen, zou dit erg handig zijn.

Eminent AB7874 USB-C to HDMI 4K Connection Cable kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.