GadgetGear.nl
Peex headset

Peex levert een persoonlijke audiobeleving tijdens Elton John concert

Het zit er bijna op voor de grote Elton John. Deze flamboyante Britse popartiest krijgt dit jaar niet alleen een bioscoopfilm over zijn leven. Hij doet dit jaar ook zijn afscheidstoer. Peex maakt de beleving van het concert nog net iets persoonlijker.

Niet alleen Sir Elton John is op leeftijd, het gros van zijn fans is ook niet meer de jongste. Een beter concert dan zijn Yellow Brick Road is dan ook niet te bedenken om met personal audio te werken voor de concertbezoeker.

Peex headset

Met de Peex kunnen fans dan ook zelf het geluid van het concert aanpassen. Wil je meer bass, wil je meer zang of wil je juist de gitaar een stuk scherper neerzetten? Door tijdens het concert de Peex oordopjes in te doen en bijbehorende app te gebruiken, kun je zelf het geluid naar wens afstellen. Tijdens het concert krijg je vijf kanalen die je naar wens kunt afstellen.

De Peex hardware hoef je niet te kopen. Tijdens de Yellow Brick Road concerten zijn deze headsets te huur voor €10.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.