GadgetGear.nl
Peex headset

Peex levert een persoonlijke audiobeleving tijdens Elton John concert

Het zit er bijna op voor de grote Elton John. Deze flamboyante Britse popartiest krijgt dit jaar niet alleen een bioscoopfilm over zijn leven. Hij doet dit jaar ook zijn afscheidstoer. Peex maakt de beleving van het concert nog net iets persoonlijker.

Niet alleen Sir Elton John is op leeftijd, het gros van zijn fans is ook niet meer de jongste. Een beter concert dan zijn Yellow Brick Road is dan ook niet te bedenken om met personal audio te werken voor de concertbezoeker.

Peex headset

Met de Peex kunnen fans dan ook zelf het geluid van het concert aanpassen. Wil je meer bass, wil je meer zang of wil je juist de gitaar een stuk scherper neerzetten? Door tijdens het concert de Peex oordopjes in te doen en bijbehorende app te gebruiken, kun je zelf het geluid naar wens afstellen. Tijdens het concert krijg je vijf kanalen die je naar wens kunt afstellen.

De Peex hardware hoef je niet te kopen. Tijdens de Yellow Brick Road concerten zijn deze headsets te huur voor €10.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten