GadgetGear.nl
Nokia 8.1

Ook de Nokia 8.1 krijgt een Android Q Beta

Het Chinees-Finse HMD heeft goed nieuws voor fans van de Nokia 8.1. Het toestel krijgt toegang tot de Android Q beta. Dit programma is vooral bedoeld voor ontwikkelaars om feedback te geven over de nieuwe versie van Android. Maar met wat uitzoekwerk kun je als consument dus ook al vroeger genieten van de nieuwe versie.

De ondersteuning voor Android Q Beta komt vanuit het Android Developer Preview programma. Dit is het tweede jaar dat HMD, met haar Nokia smartphones, mee doet aan het programma. Vorig jaar konden gebruikers van de Android 7 Plus ook al een Android Beta uitproberen.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.