Nieuwe Star Trek serie gaat naar Amazon Prime

Sir Patrick Stewart Meme

CBS heeft een deal met Amazon Prime gesloten voor de distributie van de nieuwe Star Trek serie. Hoe deze precies gaat heten is nog onbekend, maar we weten al wel dat er een bijzondere hoofdrolspeler in voorkomt.

Jean-Luc Picard keert terug

De hoofdrol in de nieuwe Star Trek serie komt namelijk voor rekening van Sir Patrick Stewart. Na Star Trek The Next Generation, zal hij opnieuw de rol van Jean-Luc Picard op zich nemen. Nu in het volgende hoofdstuk van het leven van de beroemde kapitein. Daarnaast zijn vele andere sterren aangetrokken voor de overige rollen in de serie.

Netflix gepasseerd

De deal met Amazon Prime is opvallend. Momenteel draait er een andere, succesvolle serie op CBS. Star Trek Discovery leek na twee seizoenen qua verhaal klaar. Toch werd bekend dat CBS een derde seizoen heeft besteld. De verwachting is dat dit derde seizoen ook op Netflix te zien zal zijn, maar CBS is voor Star Trek duidelijk niet trouw aan de grote N.

Trekkies voor Amazon

De vraag is wat er nu gaat gebeuren. Patrick Stewart was misschien wel de meest bekende kapitein in de geschiedenis van de Star Trek series. De kans is groot dat Amazon Prime met zijn komst, veel nieuwe abonnementen gaat verkopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sir Patrick Stewart Meme
Dennis van Dijk

Dennis van Dijk