Arjan Olsder
Arjan Olsder

Motorola One Vision combineert Galaxy S10 design met een middensegment prijs

De Samsung Galaxy S10 series wilde opvallen met een gaatje in het display, maar de Honor View20 was ze net voor. En nu is hetzelfde display design ook nog eens te koop in een relatief goedkope Motorola met Android One.

CinemaVision Display

De Motorola One Vision krijgt van Motorola haar CinemaVision display mee. Dit is een 21:9 display dat daarmee dezelfde beeldverhouding heeft als Hollywood films. Het display heeft een doorsnede van 6,3 inch en heeft een FullHD+ resolutie. Het display is voorzien van 4D Corning Gorilla Glass.

48 megapixel quad-pixel

Een andere opvallende feature is de camera. Een 48 megapixel camera die gebruik maakt van Quad-Pixel technologie. Dat wil zeggen dat vier pixels op de beeldsensor worden gecombineerd om tot een hogere lichtopbrengst en dus een heel strakke 12 megapixel foto te komen. De gecombineerde pixel is namelijk 1,6 µm groot. Tenminste, dat is het idee achter de technologie. De camera is ook voorzien van optische beeldstabilisatie en night vision modus.

Ook de selfie camera kan gebruik maken van deze quad-pixel technologie. De selfie camera beschikt over maximaal 25 pixels, maar kan deze combineren tot pixels van 1,8 µm voor lichtsterke 6+ megapixel foto’s.

Beide camera’s maken gebruik van AI. Daarmee worden beelden verder geoptimaliseerd om mooie foto’s te schieten.

Accu

Met 3.500mAh krijgt de Motorola One Vision een stevige accu mee. Daarnaast voorziet Motorola deze smartphone van een TurboPower lader.

Android One

Het toestel draait op Android One. Samen met Google belooft Motorola 3 jaar lang beveiligingsupdates voor het toestel.

Beschikbaarheid

De Motorola One Vision gaat €299 kosten en ligt vanaf 1 juni in de winkel. Wil je hem een dag eerder, Bol.com (zie link boven dit artikel) levert hem al op 31-5 uit, aldus hun website.

Motorola One Vision kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.