GadgetGear.nl
OnePlus 7 Pro Render

Gelekt: krijgt dit de OnePlus 7 Pro een gebogen display?

We moeten nog tot 14 mei wachten tot we het echt weten, maar er zijn interessante renders opgedoken van de mogelijke OnePlus 7 Pro. Deze laten een display met gebogen schermranden zien.

Dit zou kunnen betekenen dat OnePlus heeft gekozen voor een AMOLED display. LCD is immers veel lastiger te buigen. Gebogen displays zijn populair in China. Lang was Samsung de enige, maar in 2017 begonnen Huawei en een aantal kleine Chinezen met gebogen displays. Tegenwoordig zijn ze gemeengoed bij Huawei, maar zien we ze ook bij Oppo en vele anderen. OnePlus gaat duidelijk mee in de trend.

Naast het gebogen display, gaat de OnePlus 7 Pro qua display een stap verder dan de Samsung Galaxy S10 series. De OnePlus 7 Pro die we hier op de render zien heeft geen gat in het display nodig voor de selfie camera. Deze zit waarschijnlijk in een pop-up systeem zoals we dit ook kennen van de Oppo Reno series. Die serie werd twee weken geleden gepresenteerd in Zurich. In tegenstelling tot de Reno series, stopt OnePlus de flitser voor de camera’s achter duidelijk niet in de pop-up camera. Hierdoor zouden minder bewegingen nodig zijn.

Een ander lek laat ons al de mogelijke specs weten. Natuurlijk is het een veilige gok om te zeggen dat de OnePlus 7 Pro gebouwd zal worden op basis van de Qualcomm Snapdragon 855 chipset. Daarnaast zou OnePlus tot 12GB RAM leveren, afhankelijk van de uitvoering. De accu zou met 4.000mAh ook erg lang mee gaan.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten