GadgetGear.nl
M7 Group

Canal+ koopt Online.nl, CanalDigital, TV Vlaanderen en TéléSat

Het Franse Canal+ heeft een grote slag geslagen in medialand. Het heeft het Luxemburgse mediahuis M7 opgekocht. Daarmee vallen diverse Europese betaalde TV platformen in Franse handen.

In Nederland krijgt Canal+ direct de controle over online.nl, Fiber, Stipte en CanalDigitaal. In België krijgt het TV Vlaanderen en TéléSat in handen. In Oostenrijk krijgt het controle over HD Austria, in Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Roemenië Skylink en in Duitsland over M7 Germany.

Met de overname krijgt Canal+ er 3 miljoen maandelijks betalende leden bij. Daarmee komt het totaal leden van Canal+ op 20 miljoen uit. Daarvan zitten er 12 miljoen in Nederland. Met andere woorden, de Europese markt is met de overname 25% gegroeid voor het mediabedrijf.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten