GadgetGear.nl

OnePlus brengt Android Pie (9) naar de OnePlus 3 en OnePlus 3T

OnePlus is niet scheutig als het om updates en het ondersteunen van haar community gaat. Het Chinese merk heeft gisteren laten weten dat het zelfs de OnePlus 3 en OnePlus 3T nog van Android 9 gaat voorzien.

Sinds 2016…

De ondersteuning vanuit OnePlus is opmerkelijk in de wereld van Android smartphones. De OnePlus 3 en de OnePlus 3T verschenen in 2016 op de markt. De toestellen zijn nu zo’n 3 jaar in gebruik en kennen nog steeds een stevige hoeveelheid gebruikers.

Android Pie en meer

Hoewel de gebruikers wat langer op Android Pie hebben moeten wachten dan recentere OnePlus toestellen, krijgen ze met deze update toch echt waar voor hun geld. Zo omvat de update niet alleen de nieuwe Android versie, maar ook de nieuwe OnePlus UI en een aantal andere verbeteringen.

Zo worden de security patches bijgewerkt tot april 2019. Gebruikers krijgen nu DnD (Do not Disturb) voor tijdens het gamen en streamen van films en series. En ja, voor gamers bevat de update ook Gaming Mode 3.0.

Ook de camera krijgt nog updates waardoor deze beter zou presteren en we zien integratie van Google Lens. Ook Google Duo wordt nu ondersteund.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten