OnePlus is niet scheutig als het om updates en het ondersteunen van haar community gaat. Het Chinese merk heeft gisteren laten weten dat het zelfs de OnePlus 3 en OnePlus 3T nog van Android 9 gaat voorzien.

Sinds 2016…

De ondersteuning vanuit OnePlus is opmerkelijk in de wereld van Android smartphones. De OnePlus 3 en de OnePlus 3T verschenen in 2016 op de markt. De toestellen zijn nu zo’n 3 jaar in gebruik en kennen nog steeds een stevige hoeveelheid gebruikers.

Android Pie en meer

Hoewel de gebruikers wat langer op Android Pie hebben moeten wachten dan recentere OnePlus toestellen, krijgen ze met deze update toch echt waar voor hun geld. Zo omvat de update niet alleen de nieuwe Android versie, maar ook de nieuwe OnePlus UI en een aantal andere verbeteringen.

Zo worden de security patches bijgewerkt tot april 2019. Gebruikers krijgen nu DnD (Do not Disturb) voor tijdens het gamen en streamen van films en series. En ja, voor gamers bevat de update ook Gaming Mode 3.0.

Ook de camera krijgt nog updates waardoor deze beter zou presteren en we zien integratie van Google Lens. Ook Google Duo wordt nu ondersteund.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.