GadgetGear.nl

Samsung Galaxy S10 zakt nu al in prijs

Bij Android Planet hebben ze het berekend, het gaat niet zo goed met de Samsung Galaxy S10 series. Het toestel zakt sneller in prijs dan haar voorgangers en dat na een ruime maand in de winkel.

14% goedkoper geworden in 1 maand tijd

De Samsung Galaxy S10 ligt sinds 10 maart in de winkel, maar Android Planet registreert nu al een flinke daling in de verkoopprijs van het toestel. In een maand tijd ging deze 14% omlaag waar eerdere modellen ongeveer de helft van de prijs zakten in dezelfde periode. Voor iedereen die een maand wacht met de aanschaf, valt dus te profiteren van een dikke korting. Het is wel zo dat de prijsdaling afhankelijk is van het model uit de S10 series. Zo zakt de Galaxy S10e harder dan de Galaxy S10. Lees alle details over het onderzoek.

alaxy S10

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten