Roccat introduceert de NOZ gaming headset

Roccat Noz kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Roccat heeft deze week de NOZ gepresenteerd. Een nieuwe over-ear headset voor gamers. De headset valt op doordat hij wat low profile is ten opzichte van eerdere modellen. Met name door de ellipse earcups vorm van de over-ear headset.

Die over-ear earcups zijn voorzien van ademende kussens voor langdurige gaming sessies. Ze zijn met zwarte stof afgewerkt. Roccat heeft gekozen om de hoofdband van rvs en maakt gebruik van metalen scharnieren. De hoofdband is afgewerkt met leder. De earcups zin voorzien van 50mm drivers. Ook heeft Roccat voor een real-voice microfoon gekozen.

Roccat Noz gaming headset

Beschikbaarheid

De Roccat Noz gaat €69,99 kosten.

Roccat Noz kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events