GadgetGear.nl
Roccat Noz gaming headset

Roccat introduceert de NOZ gaming headset

Roccat heeft deze week de NOZ gepresenteerd. Een nieuwe over-ear headset voor gamers. De headset valt op doordat hij wat low profile is ten opzichte van eerdere modellen. Met name door de ellipse earcups vorm van de over-ear headset.

Die over-ear earcups zijn voorzien van ademende kussens voor langdurige gaming sessies. Ze zijn met zwarte stof afgewerkt. Roccat heeft gekozen om de hoofdband van rvs en maakt gebruik van metalen scharnieren. De hoofdband is afgewerkt met leder. De earcups zin voorzien van 50mm drivers. Ook heeft Roccat voor een real-voice microfoon gekozen.

Roccat Noz gaming headset

Beschikbaarheid

De Roccat Noz gaat €69,99 kosten.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten